SİVAS / YILDIZELİ - Kerimümin Halit Orhan İlkokulu

May

Okulumuz öğrencileri Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında deprem bölgesinde bulunan bir okula duygu ve düşüncelerini ifade etmek onların acılarını paylaşmak amacıyla mektuplar yazdı  ve gönderdiller. Bu anlamlı projenin yürütülmesinde  emeği geçen Sınıf öğretmenimiz Mustafa SARIKAYA  ve Okul Öncesi Öğretmenimiz Ebru BİNİCİ'ye teşekkür ediyoruz.

May

Milli Eğitim Bakanlığın'nın  dil uzmanları tarafından geliştirilen her yaş ve seyiyede ingiizce öğrenme sürecini eğlenceli bir şekilde kolaylaştıran DİYALEKT programı hakkındaki tüm bilgiler  İngilizce Öğretmenimiz Merve TEREKLİ tarafından kurumumuz öğrenci ve öğretmenlerine aktarıldı.Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimiz tarafından dillendirilen şarkılar, yapılan eğlenceler, yöresel etkinlikler ve yarışmalar bu anlamlı güne renk kattı. Köy haklının ve çevre köylerin yoğun ilgi gösterdiği 23 Nisan programımız hafızalardaki unutulmaz yerini aldı.

Ock

Millî kültürümüzün önemli bir unsuru olan ebru sanatını 3-A Sınıf Öğretmenimiz Nergiz YILMAZ ve 4-A Sınıf Öğretmenimiz Hüsne GÖKÇE gözetiminde öğrenciler yaparak yaşayarak öğrenme fırsatını yakaladılar.Yapılan etkinlikleri okul panolarımızda sergilediler.Bu güzel etkinlik için emeği geçen ilkokul öğretmenlerimize teşşekür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda Afet farkındalığını oluşturmak amacıyla deprem anı tatbikatı yapılmıştır.

Kas

Okulumuzda fiziki iyileştirme çalışmaları kapsamında merdiven boşluğuna güvenlik filesi montajı yapıldı ayrıca okul çevresine güvenlik kameraları yerleştirildi.

Kas

Saygı ve Özlemle Anıyoruz .

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'miz okulumuzda coşku ve gururla kutlandı. Şehitlerimizin saygıyla anıldığı törenimizde öğrencilerimizin sunduğu şiirler, oratoryo gösterisi ve çeşitli etkinlikler töreni daha da ilgi çekici hale getirdi. Beğeni ile takip edilen törenimiz Çanakkale Türküsü eşliğinde sona erdi.